Om oss

Elisabeth Gay Broadhurst
Gestaltterapeut MNGF og massør

Jeg er utdannet gestaltterapeut ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole(NGI). I tillegg er jeg utdannet massør og livsveileder fra Aruna Akademiet.  Jeg har drevet mitt eget firma Balsam Massasje & Terapi siden 2002.

Jeg har mange års erfaring fra arbeid i psykiatrien og sterke erfaringer fra eget liv med bl.a. angst.  Det at jeg i perioder har levd tett med min egen angst gir meg kompetanse i møte med deg.

Jeg har et bredt spekter av klienterfaring, både som terapeut og massør.  Noen kommer for terapi og noen kommer for massasje, samtidig er det noen av mine klienter som ønsker å kombinere massasje og gestaltterapi.

Tlf. 986 51 500       Epost: egb@online.no

ove-2016

Ove Ramstrøm
Gestaltterapeut MNGF

Jeg har praktisert som gestaltterapeut siden 2001 og har til sammen 10 års utdannelse ved NGI innen gestaltpsykoterapi, ”Gestalt i organisasjoner” – med fokus på endringsarbeid og ”Relasjonsbasert konfliktarbeid”. Jeg har lang yrkeserfaring innen HR, som leder og som konsulent innen organisasjonsutvikling.

Jeg jobber nå som gestaltterapeut og coach. Jeg er sertifisert kursleder/veileder for samlivsprogrammet PREP. Jeg tar også oppdrag innen organisasjonsutvikling og holder kurs i bl.a. coaching og konflikthåndtering.

Jeg er født i 1954, gift, far til tre og bestefar til fem.

Tlf. 915 13 319       Epost: ove@egonet.no

Hvor finner du oss?

Vi holder til i Stavanger sentrum like i nærheten av Sølvberget kino. Det er enklest å parkere på Jorenholmen eller utenfor oljemuseet. I rushtiden kan det være lurt å parkere på Jernbanelokket. Det tar ca. 5 minutter å gå derifra.

Vis større kart